
̶
Aquest cap de setmana he llegit que un fetge triga un dia i mig a
fer-se un cafè. Ara que me n'he assabentat patisc. Molt. Sí, sí,
jo preocupat pels cubates i va i resulta que el perill per als fetges
són els cafès. Quin grup sanguini ets tu? Ho dic perquè tu ets més
jove i potser algun dia en necessite un tros. I no faces aquesta cara
que no sóc jo qui pren els tallats amb gel.
»He estat buscant una solució i l'única que se m'havia acudit era la
del succedani, però ja t'avance que no funcionarà. Tinc una
excompanya, la professora Puigdellívol, que també demanava cafè...
descafeïnat de màquina, amb llet descremada, sense escuma, no gaire
carregat i amb sacarina. Però, pressent que no serà el mateix
perquè, siguem sincers, el millor que pots fer quan comences a
esdevenir un cafè tan desgraciat és convertir-te en un Cacaolat i
això sí que no.
Doncs sí, ets un hipocondríac "del copón". Això et passa per escoltar-te massa a la Planelles.
ResponEliminaP.S. I per cert, almenys un servidor és conseqüent amb això del gel i el demana en contextos -climàtics- adequats...
P.S.2. I per què coi vols saber el meu grup sanguini si tu -com a bon valencià- segur que gastes orxata?
*Sànset*
Que pasa en el cacaolat, a mi m'agrada, hara tampoc dire el meu grup sanguini.
ResponEliminacacaolat 100%!!!!! la tia carabassera
ResponEliminaJa t'has desbloquejat?
ResponEliminaHas durat menys que una prima de risc espanyola per sota dels 500 punts...
*Sànset*