Intromissió laboral


Han anat introduint-s'hi a poc a poc. De primer, van començar fent xarrades sobre trànsit o drogues. Ara, ja els veus al solet del pati amb la professora Delligat o escorcollant alumnes contra la tanca de l'institut. Cert és que, només que la professora Bonshoms hagués allargat una mica més la lliçó abans de fer la guàrdia de pati, ens podríem haver estalviat les contínues corredisses d'alumnes i les inspeccions de lavabos sorpresa.

Però no, com a bona professora en pràctiques, va creure el director Empúries quan, durant l'últim claustre, va advertir-nos recordeu que, per evitar problemes, els professors de guàrdia heu de controlar el pati com més aviat millor. La professora Bonshoms el dia dels fets va acabar la classe ràpidament per anar directa al racó dels fumadors on va trobar la colla de sempre. L'alumne Argelaguet, però, tenia els ulls encesos i un somriure sospitós als llavis, així que la Bonshoms va telefonar a sa mare que en mitja hora apareixia a consergeria demanant pel director.


Pocs dies després va arribar una denúncia a l'institut i a la professora Bonshoms li van venir unes ganes irreprimibles d'anar a viure a Europa, nord enllà, on diuen que la gent és neta i culta i lliure, i desvetllada i feliç i té pares que s'estimen els fills i no denuncien els professors si els avisen que el fill ha estat fumant haixix.

4 comentaris:

  1. Anònim24/2/13

    Aquest paradís que descrius no existeix...

    *Sànset*

    ResponElimina
  2. A mi m'agradaria saber què va fer el Director ? Va denunciar a l'alumn@ per introduir estupefaents al centre? Va avisar Benestar Social per informar del consum del menor i de l'actitud dels pares?

    ResponElimina
  3. Anònim9/4/13

    La bonshoms es tonta del cul. Es va llegir la LEC amb el tema dires però es va oblidar de llepar el cul a l'inspector. Que s'en vagi a Europa ja que encara se la creu.

    ResponElimina
  4. Anònim29/4/14

    Per què denuncia? Injuries?

    ResponElimina